11/5/12

Ο ΛΑΟΣ






























"χέζει" τη ΔΕΞΙΑ!!!Δυστυχώς δεν ξέρω σε ποιον ανήκει αυτό το υπέροχο σκίτσο, υπάρχουν κάποια αρχικά στο κάτω μέρος, αλλά ως εκεί...Έπεσε στα χέρια μου, όταν επέστρεψα από τη Γερμανία(όπου ήμουν φοιτήτρια) και εγκαταστάθηκα στη Θεσσαλονίκη!Πιο συγκεκριμένα, το ξέθαψα από την αποθήκη της γιαγιάς: ή του μπαμπά ή του θείου σου είναι ή και των δύο από τον καιρό που ήταν φοιτητές, είπε περιχαρής η γιαγιά μου. Όταν προέρχεσαι από αριστερή οικογένεια μερικά πράγματα σε συγκινούν, ίσως να φαντάζουν γραφικά, αλλά μόνο μ' αυτόν τον τρόπο τα κρατάς ζωντανά. Συγκινούμαι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται νυχθημερόν να φέρουν την αλλαγή, που διαβάζουν καθημερινά για το πως θα κάνουν την επανάσταση, που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για να ταΐσουν τις οικογένειές τους και είναι χαμογελαστοί, που δεν φοβούνται να ξαναπάρουν στα χέρια τους τη δραχμή, που δεν τρέμουν τους μετανάστες, διότι είναι άνθρωποι σαν και μας ( και δεν θέλω ν 'ακούω για τους αλλοδαπούς εγκληματίες, οι οποίοι ουσιαστικά στηρίζονται από το Ελληνικό Παρακράτος, στην τελική ποιος δουλεύει ποιόν). Συγκινούμαι με το κοφτερό μυαλό αυτών των ανθρώπων, πάντα θαυμάζω τους οξυδερκείς ανθρώπους. Όλοι αυτοί βρίσκονται ανάμεσα μας και ευτυχώς που υπάρχουν  και την κατάλληλη στιγμή θα εμπνεύσουν τον κόσμο για τον μεγάλο ξεσηκωμό!ΟΧΙ δεν έχω πληροφορίες για καμία επανάσταση, απλά ακολουθώ την φυσική νομοτέλεια της Ιστορίας!

                                                                                                                                                                                       
evdokia t.: Είναι το ομορφότερο σημείο της Ρόδου, νομίζεις ότι ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις στον Μεσαίωνα
Maria Tsilvidou:Πάντως ο Μάης, θεωρείται "καλός" μήνας για διακοπές, Μήπως να κατηφορίσετε προς τα δω?Λέω εγώ τώρα!!!Ναι, ο Θωμάς είναι παιδί μου και το αγαπώ, αλλά ήσυχος δεν είναι...
Spyridoula: Καλό μήνα και σε σένα και πολλά φιλιά!!!
Floor Number Four: Έχεις δίκιο περάσαμε καταπληκτικά και η Ρόδος αυτήν την εποχή είναι σούπερ( πριν πλακώσουν όλοι οι τουρίστες)
Μαζί...KaPa: Αχ αυτά τα σοκάκια!!!Πραγματικά χάνεσαι!!!
Angelinque: : ) : ) : )

2 σχόλια:

erleichda είπε...

Agapimeni mou rotsax. Nai xathika.
Oi blog meres mou nomizw teleiwsan.
Alla sas skeftome poli. Poli.
Oasi afta pou grafeis. Fws mes'tin mavrila.

Tha pernaw va se vlepw glykia mou, oso pio syxna mporw.

Filia polla. Kalo kouragio.

Maria Tsil είπε...

Έχω πέσει κάτω από τα γέλια με το σκίτσο!!!Να το εκτυπώσω να το δώσω στον μπαμπά μου!!Σίγουρα θα το κάνει κορνίζα!Φιλιά πολλά!