6/6/12

AOY!AOY!AOY!




































στη γλώσσα του δίχρονου παιδιού μου, σημαίνει τραινάκι!!!Έτσι αναφώνησε όταν το είδε να παρκάρει ακριβώς διπλά στο καφέ που καθόμασταν. Δεν τη γλιτώσαμε τη βόλτα και ας την έχουμε κάνει εκατομμύρια φορές με το αυτοκίνητο. Ανεβήκαμε, λοιπόν, με όλους τους τουρίστες( ήμασταν οι μοναδικοί Έλληνες) και κάναμε τον γύρο της πόλης!Είναι όμορφο νησί η Ρόδος, αλλά πιστεύω ότι εμείς έχουμε κάνει τον κύκλο μας σ' αυτόν τον τόπο και είναι καιρός να τα μαζεύουμε και να πατήσουμε στεριά. Αν όλα μας έρθουν όπως τα σχεδιάζουμε, τον Σεπτέμβρη θα έχουμε φύγει!!!!!!

                                                                                                                                                                            
Guru: Σ' ευχαριστώ που επισκέφθηκες το blog μου!
Spyridoula: Ελπίζω να πέρασες και συ ένα όμορφο τριήμερο.
Maria Tsilvidou: Εννοείται ότι θα μας κρατήσετε ένα cupcake ή μάλλον δύο ή καλύτερα τρία, κράτα καμιά δεκαριά!!!!!!!!!!!!!!!!!Στείλε ημερομηνία γενεθλίων για να ξέρω πότε να ευχηθώ επισήμως!!!!!
Demie: Μολότωφ και βάλε...!!!!!!!!
Fan: Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!Καλώς ήρθες!!!!!!

9 σχόλια:

Litsa είπε...

Αφού το θέλετε τόσο, εγώ θα σας ευχηθώ με το καλό. Φαντάζομαι ότι δεν είναι εύκολο να ζεις σε νησί, ειδικά αν δεν το έχεις συνηθίσει... δεν ξέρω!
Η Ρόδος είναι πράγματι πανέμορφη!
Προς το παρόν να περνάτε όμορφα!
Ε... σε νησί είσαστε, θα το εκμεταλλευτείτε!

erleichda είπε...

Loipon na sou pw oti exw paei sti Rodo pentaimeri. Pagwsame sto kryo kai itan i xeiroteri mou kathoti eprepe na mazevw tous allous pou epeinan ( eimoun akomi kalo paidi sta 18 - meta xalasa ligo )
Thymame omws tin palia poli. Panemorfi.
Katalavainw omws tin anagi allagis. Apolafste to kalokairi! Ena megalo syn otan kaneis zei se nisi ; )

FLOOR NUMBER FOUR είπε...

Ελπίζω τα σχέδια σου να γίνουν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Μέχρι τον Σεπτέμβρη όμως διασκέδασε το τελευταίο καλοκαίρι σου στο νησί, γιατί αυτό σίγουρα θα σου λείψει! xx

showgirl είπε...

Τα νησιά είναι απλά μαγευτικά άλλα όταν πιάνουν οι αέρηδες και πρέπει να μεταφερθείς δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα! Με το καλό να πιάσετε στεριά. Κοιτάξτε να είστε κοντά στην θάλασσα γιατί μπορεί να σας λείψει.
Μπράβο στον υιό που ήθελε βόλτα με τραινάκι!!!

Χαιρετώ

Ανώνυμος είπε...

τσαφ τσουφ! εύχομαι να πραγματοποιηθεί η επιστροφή σας στη στεριά! :) είναι δύσκολο μάλλον να ζεις σε νησί, αλλά τώρα που καλοκαιριάζει σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι σε μια πόλη... θα μου πείς και στη Θεσσαλονίκη έχουμε θάλασσα πολύ κοντά, αλλά σαν τον αέρα του νησιού δεν υπάρχει!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Εγώ πάλι που μένω στην Αθήνα(κι όταν λέμε Αθήνα εννοώ Αθήνα-Αθήνα)ένα μπορώ να σου πω:ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Bitch είπε...

Έχω καταλάβει ότι ζείτε στην Ρόδο!!
Να είσαι ευχαριστημένη,, εμείς στην Αθήνα
(ε.. καλά και εδώ)!!!
Να δούμε τι θα γίνει μετά από την 17.6. έτσι;;
Καλό Σ/Κ.!!

Maria Tsil είπε...

Βρε τι ωραία που περνάτε!!!!Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!!Φαντάζομαι ότι ο Θωμάς δεν θα ήθελε να κατέβει!!Εμείς έχουμε αύριο γενέθλια αλλά θα τα γιορτάσουμε στις 16(ελπίζω)!Φιλάκια πολλά!!

KaPaworld είπε...

Τι όμορφες εικόνες...κάναμε κι εμείς το tour του νησιού μιας κι εμείς είμαστε τουρίστες..χεχε!! Ελπίζω σύντομα να αλλάξετε βάση όπως το επιθυμείτε...και τότε θα ανεβαίνετε στο τρενάκι της παραλιακής και θα βλέπετε το Θερμαϊκό...αου άουυυυυυ