19/11/12

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ



































γεμάτα αγάπη, από έναν άνθρωπο που μου τη χάρισε απλόχερα!Τον παππού μου!Έφυγε πριν από 3,5 χρόνια, όταν εγώ ήμουν 1,5 μηνών έγκυος. Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου και έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου, διότι τα πράγματα που χω ζήσει μ' αυτούς τους ανθρώπους ( βάζω μέσα και τη γιαγιά μου, που είναι εν ζωή ) είναι απερίγραπτα!Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος, είχε μια "αρχοντιά" και μια γνώση για τη ζωή, που προσπαθούσα ανέκαθεν να βρω από που πήγαζε. Πιθανότατα, από την αριστοκρατική σμυρνέικη καταγωγή του!!!!!!!Δυστυχώς, εγώ το αγαπημένο του εγγόνι δε μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω, διότι με εντολή γιατρού, έπρεπε να βρίσκομαι στο κρεβάτι λόγω αιμορραγίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μου άφησε αρκετά ενθύμια, αλλά το αγαπημένο μου είναι το ράφι στην τελευταία φωτογραφία! Απ' τα χιλιάδες δώρα που μου χε κάνει, εγώ ξεχωρίζω αυτό, διότι είναι φτιαγμένο από τα χέρια του και ειδικά για μένα!!!!!!!Πριν μερικές μέρες διάβαζα την ανάρτησης της Κατερίνας και θυμήθηκα ξανά πόσο ανεκτίμητης αξίας είναι οι παπούδες και η γιαγιάδες για τα παιδιά!Ας τα αφήσουμε να τους  χαρούν!!!!!!!!!!

                                                                                                                                                                                    
L. : Συμφωνώ μαζί σου για την άγρια ομορφιά και εκεί μέσα βρίσκεις "αρκετή"!
Kathycallie: Νομίζω πως η καλύτερη εποχή, πρέπει να είναι η άνοιξη, απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα συναντάς και αρκετά ερπετά που θα ξυπνούν από την χειμερία νάρκη. χι!
Maria Tsilvidou: Προσπαθούμε να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε και να βρίσκουμε μέρη που να μπορεί να τρέξει και ο μικρός Θωμάς, χωρίς τον κίνδυνο των αυτοκινήτων!
Demie: Δεν είναι τέλειο!!!Όλο το μέρος ήταν γεμάτο από τέτοια, αλλά δυστυχώς επειδή δεν γνωρίζω από μανιτάρια δεν ξέρω και τι είναι!
Bitch: Ωραίο χρώμα, ε?
Evdokia Tsiligiridou: χι!χι!χι!Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που το ξαναβλέπω έχεις δίκιο!
Angelique: Είμαι all star fun και κυρίως  αυτά που έχουν την υπογραφή  Marimekko!
Vailie: Φιλιά και από μένα!!!Χαίρομαι που σου άρεσε!!!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ανεκτίμητοι οι θησαυροί του παππού σου.
και ακόμα πιο πολύ οι αναμνήσεις από τις στιγμές που πέρασες μαζί του.
ο χώρος σου είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος! :)

Ανώνυμος είπε...

:) omorfies! (:

Vivika είπε...

Υπέροχος τοίχος. Και τον κάνει ακόμα πιο υπέροχο το ραφάκι από τον παππού.

FLOOR NUMBER FOUR είπε...

Όμορφος τοίχος, υπέροχες αναμνήσεις! x

erleichda είπε...

Η γιαγιά μου είναι και θα είναι πάντα η πιο ανεκτίμητη μνήμη από την Ελλάδα.
(Δεν γνώρισα κανέναν παππού) Έxω τα σεμεδάκια που έφτιαχνε και θα τα μοιράσω αργότερα στα παιδιά μου. Λυπαμε που δεν βλέπουν την δική τους γιαγιά όσο συχνά έβλεπα την δικιά μου. Αλλά η αγάπη και η τρυφερότητα δεν μασάει από αποστάσεις. Έτσι; (ούτε καν αυτή του θανάτου...)

- μου βγάλε οίστρο το ποστ σου σήμερα...

φιλιά

Maria Tsil είπε...

Τι όμορφο!Πραγματικά μου αρέσουν πολύ αυτά τα ραφάκια ειδικά αν είναι χειροποίητα!Η φωτογραφική μηχανή όμως πιστεύω ότι είναι ανεκτίμητη!Η μηχανή που χρησιμοποιούσε για να σας βγάλει φωτογραφίες ε?Φοβερό!

Angelique είπε...

Έτσι είναι οι περισσότεροι παππούδες!! Αρχοντικοί!!
Ανεκτίμητης αξίας, επομένως, το συγκεκριμένο ράφι!