28/3/12

SO SIMPLE





























































λέγεται το περιοδικό που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή ως ένθετο της εφημερίδας Έθνος. Αρκετά ανοιξιάτικο τεύχος, με πολλές ιδέες do it yourself, έξυπνες λύσεις και πολλά άλλα θέματα γύρω από το σπίτι, την υγεία, την μαγειρική!Ξεχώρισα ένα άρθρο της Σόνιας Καζόνι, στο οποίο παρουσιάζει την Θεοδώρα Προβοπούλου - κατά κόσμον- THEIA στο εργαστήριο της που κάθε Πέμπτη και Σάββατο πραγματοποιεί σεμινάρια για βελονάκι. Μια απ' αυτές τις δημιουργίες της αποφάσισε να παρουσιάσει σε όλους τους αναγνώστες και γω σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

                                                                                                                                                                        
Spyridoula: Όλα όσα έχω αναρτήσει μου αρέσουν, άλλωστε είναι η αγαπημένη μου!Απλά αν δεις τη βιβλιογραφία της, τα τελευταία της είναι λίγο πιο επιστημονικά ( η ίδια έχει σπουδάσει ψυχολογία εκτός από Νομική). Το πρώτο πρώτο που διάβασα εγώ ήταν "Η μοναξιά είναι από χώμα", σε προειδοποιώ όμως ότι δεν είναι εύκολη συγγραφέας!
Demie: Παλιές αγάπες που πάνε στον Παράδεισο...γιατί απλώς πεθαίνουν!!!
Maria Tsilvidou: Σου εύχομαι να βρεις χρόνο και να δοκιμάσεις μια ανάγνωση της συγκεκριμένης, αν πας στον Ειρμό όλο και κάτι θα βρεις!
Elena: ...μην το διαβάσεις τώρα...μετά την εγκυμοσύνη!Πολύ κλάμα!
Μαζί...KaPa: Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί μου αρέσει τόσο πολύ!Να φανταστείς ότι τα βιβλία της τα χω κάνει δώρο σχεδόν σε όλους μου τους φίλους ( συν αυτών που τα δανείστηκαν και τα αυτο-δωρίστηκαν)!
Vivika: Καλή ερώτηση!Όπως προανέφερα μου αρέσουν σχεδόν όλα της. Δοκίμασε όμως κάτι από τα πρώτα της: "Η μοναξιά είναι από χώμα", "Ο αντίπαλος εραστής"κ.α! Μπορείς να τα βρεις αναλυτικά και σε αρκετά καλές τιμές στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία!

4 σχόλια:

Angelique είπε...

Πόσο θα' θελα να μάθω βελονάκι!! Μου φαίνεται πως πρέπει να παρακολουθήσω μαθήματα!!!
Είναι κανείς δικηγόρος στην οικογένεια;;Σα να γνώρισα κάποια βιβλία σε μια φωτογραφία!!
Τη συγγραφέα της προηγούμενης ανάρτησης δεν την γνωρίζω αλλά θα την προσθέσω στη λίστα μου!!!
Φιλιά!!

Maria Tsil είπε...

Αχ τι μου έκανες βραδιάτικα!Ξέχασα να το πάρω!Και τώρα που είδα τι έχει....Αχ!!

myrto είπε...

Να πάρει ήθελα να το πάρω. Παλιά έπαιρνα το real simple Που ήταν πολύ ωραίο..κυκλοφορεί άραγε και μόνο του στα περίπτερα?

SPYRIDOULA είπε...

Ούτε κι εγώ το πρόλαβα και φαίνεται πολύ καλό!Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με τα βιβλία θα διαβάσω σύντομα κάτι δικό της!!!Να έχεις μια καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο!!!